HITRE MESTNE KURIRSKE STORITVE PO MARIBORU, LJUBLJANI IN NJUNI OKOLICI

Kurir express je strokovno usposobljen za hiter prenos najrazličnejših vrst pošiljk po mestu Maribor, Ljubljana in njuni .okolici. Prenos pošiljk poteka po sistemu od »vrat do vrat«, kar pomeni, da so dostavljene naslovniku osebno, samo na vašo željo pa pošiljko pustimo v vložiščih ali pri receptorjih. Vsaka pošiljka je vročena proti podpisu.

Čas dostave 1 ura. Odzivni čas je 30 minut. Storitev pa opravimo takoj ali v skladu z vašo željo na določen termin.

V mestne kurirske storitve sodijo opravila med vašimi poslovnimi partnerji, na državnih in uradnih ustanovah (pošta, banka, ministrstva, sodišča, ZZZS – odjava, prijava delavca, pri notarju, na zavarovalnicah, …)

Velikost posamezne pošiljke je od kuverte do palete maksimalne teže 1500 kg.

Računi se izstavljajo mesečno. Vsa naročila se pisno zabeležijo, vsaka pošiljka pa je predana proti podpisu, ob izdaji računa vam priložimo celotno specifikacijo opravljenih storitev, kar vam omogoča popolno kontrolo nad porabo (specifikacija zajema: datum in ura prevzema in predaje, naslov prejemnika, teža, vrsta pošiljke, morebitne čakalne minute in podobno).

HITRE KURIRSKE STORITVE PO SLOVENIJI

Direktne pošiljke prenašamo direktno od pošiljatelja do prejemnika brez vmesnega prekladanja na področju Slovenije. Storitve opravljamo v najkrajšem možnem času z lastnim voznim parkom in voznim parkom partnerskih podjetjih iz Slovenije.

Čas dostave je 1 do 3 ure. Odzivni čas je 30 minut v Mariboru in Ljubljani po prejemu telefonskega naročila, ostala mesta cca 1 – 1,5 ur oziroma v najkrajšem možnem času.

Preko nas lahko pošiljate dokumentacijo, javne razpise, pakete in pakete na paleti do maksimalne teže 1500 kg.

Naročite prevzem / dostavo na brezplačni številki: 080 19 19
Ali pa to storite spletnega obrazca za naročanje tukaj
.

24 URNA DOSTAVA PO SLOVENIJI

Prevoze za vas opravimo po Sloveniji v roku 24 ur, to je naslednji delovni dan od ponedeljka do petka.

Za naročilo nas lahko pokličete vsak delovni dan od 7.00 do 14.00 ure.

Naročite prevzem / dostavo na brezplačni številki: 080 19 19
Ali pa to storite spletnega obrazca za naročanje tukaj.

EKONOMIČNA DOSTAVA POŠILJK

Ekonomična dostava pošiljk pomeni časovno daljši čas od prevzema do predaje pošiljke in sicer 2 do 7 dni, odvisno od države, vendar cenovno bolj ugodna kot ekspresna, 24 urna dostava. Informacije o časih dostave so v zavihku CENIKI.

Delovni čas

Hitre kurirske storitve lahko naročite med 7.30 in 16. uro.

Ekspresne evropske pošiljke lahko naročite med 8. in 11. uro. (dvig paketa do 12. ure; za dvig paketa v odročnih krajih prosimo pokličite do 11. ure. Možen je tudi kasnejši prevzem pošiljke (do 15.30. ure) za dostavo naslednji dan v Nemčijo in Avstrijo za doplačilo.

Ekonomske pošiljke za tujino in Slovenijo lahko naročite med 8. in 14. uro.

Naročite prevzem / dostavo na brezplačni številki: 080 19 09

Ali pa to storite spletnega obrazca za naročanje tukaj.

HITRE KURIRSKE STORITVE PO TUJINI

Direktne pošiljke prenašamo direktno od pošiljatelja do prejemnika brez vmesnega prekladanja na področju sosednjih držav, do 800 km na dan. Storitve opravljamo v najkrajšem možnem času z lastnim voznim parkom in voznim parkom partnerskih podjetjih iz Slovenije in tujine.

Preko nas lahko pošiljate dokumentacijo, javne razpise, pakete in pakete na paleti do maksimalne teže 1500 kg.

Naročite prevzem / dostavo na brezplačni številki: 080 19 19
Ali pa to storite spletnega obrazca za naročanje tukaj.

24 URNA DOSTAVA V TUJINI – EVROPA

Evropske pošiljke prenašamo po Evropi:
ekspresno – v 24 urah nekatere države (A, D), ostale 1-3 dni
ekonomično – v 3 do 7 dneh (odvisno od države)

ČAS NAROČANJA:
Za dostavo ekspresnih pošiljk sprejemamo naročila do 11 ure za dostavo naslednji dan, sicer je dostava za kasnejšo uro naročanja v dveh dne. Možen je tudi kasnejši prevzem pošiljke (do 15.30. ure) za dostavo naslednji dan v Nemčijo in Avstrijo za doplačilo.

EKSPRESNE EVROPSKE POŠILJKE
Kurir express je od 2004 leta vključen v mrežo evropskih partnerskih kurirskih postaj in hitrih nočnih linij v mnogih evropskih državah, kar nam omogoča pozno sprejemanje in zgodnjo predajo pošiljk. »Overnight« pomeni dostavo pošiljke naslednji delavnik po prejemu pošiljke. Mednarodne pošiljke so sistemsko vodene in sledljive s črtno kodo.

EKSPRESNE EVROPSKE POŠILJKE ZA AVSTRIJO
Dostavni čas je v vseh glavnih regijskih mestih naslednji delavnik od 8. – 12. ure dopoldan, v vse ostale kraje do 16. ure.

ZA NEMČIJO
Čas dostave v vseh ekonomskih središčih (preko 2.200 mest, to je preko 90 % vseh pošiljk) naslednji delavnik do 10 ure. V vse ostale kraje pa do 16 ure.

OSTALE DRŽAVE
Dostavni čas za ostale države je 1 – 3 dni do 17. ure.

UVOZ POŠILJK
Uvozne pošiljke iz EU (Nemčija, Danska, Belgija, Francija, Italija, Švica, Mađarska, Slovaška) dostavimo v Mariboru in Ljubljani od 2-4 dni.

EKONOMIČNA DOSTAVA POŠILJK
Ekonomična dostava pošiljk pomeni časovno daljši čas od prevzema do predaje pošiljke in sicer 3 do 7 dni, odvisno od države, vendar cenovno bolj ugodna kot ekspresna, 24 urna dostava. Informacije od časih dostave so v zavihku CENIKI.